Praktisch

Een appeltje voor de dorst, een plaats om tot rust te komen, een gezellig appartement tussen de hotspots, ... wij zorgen ervoor! En dat zorgen, dat mag je gerust letterlijk nemen! Als je kiest voor een Holiday Suite, kies je voor een volledig uitgerust huurpakket, met onderhouds-, schoonmaak- en administratieve diensten.

Hoe jij het wil

Regelmatig op vakantie, permanent het beste rendement of liever een combinatie van de twee? Alles is mogelijk bij jouw vakantiewoning! En dan hebben we het nog niet gehad over de speciale voordelen bij andere Holiday Suites-parken en -residenties!

Zo flexibel is een Holiday Suite

Zorgeloos verhuren

De zoektocht naar de juiste huurders en het onderhoud van je vakantiewoning? Dat is voltooid verleden tijd! Al bijna 30 jaar gaan wij op zoek naar de juiste huurders en zijn we pionier in duurzaam vastgoed. Dat bewijzen onze cijfers, waar jij ook de vruchten van kunt plukken!

Slaap vannacht nog op beide oren

Voor uzelf...

Vastgoed is een duurzame investering én de beste garantie voor jouw welvaart & toekomst, dat beseft ook onze overheid! Hoe jonger je begint met investeren, hoe meer interesten en voordelen je op latere leeftijd krijgt.

Plant jij straks je appeltje voor de dorst?

Of als vennootschap!

Als vennootschap ken je het zeker en vast: “Kosten maken en toch vermogen opbouwen”. Wij zijn niet alleen een projectontwikkelaar, we zijn voor veel vennootschappen ook de perfecte partner voor een zorgeloze vastgoedbelegging!

Eens praten met onze fiscale experts?